

नेपाल सरकार गृह मन्त्रालय

सशस्त्र प्रहरी बल, नेपाल प्रधान कार्यालय

फोन नं. : ४३०१५०७ फ्याक्स नं. : ४३०१५०७ recruitment@apf.gov.np apfbharnahq@gmail.com

पत्र संख्या (०७५/०७६) २१६

श्री सूचना पाटी, भर्ना तथा छनौट शाखा, सशस्त्र प्रहरी बल नेपाल, प्रधान कार्यालय, हलचोक । मानबश्रोत विभाग, तालिम निर्देशनालय, भर्ना तथा छनौट शाखा स्वयम्भू हलचोक, काठमाण्डौ । मिति: २०७५/१२१४/१गते ।

बिषय:- अन्तिम नतिजा प्रकाशन गरिएको सम्बन्धमा ।

उपरोक्त सम्बन्धमा २०७५।०६।१९ गते प्रकाशित विज्ञापन अनुसार खुला प्रतियोगिताद्वारा पदपूर्ति गरिने साधारण समूह, साधारण उपसमूहतर्फ सशस्त्र प्रहरी निरीक्षक पदका उम्मेदवारहरूको अन्तिम नितजा प्रकाशनमा योग्यताक्रम अनुसार निम्न दर्ता नम्बर र नामथर भएका उम्मेदवारहरू उत्तीर्ण भएको हुँदा सम्बन्धित सबैको जानकारीको लागि यो सूचना प्रकाशन गरिएको छ ।

साथै, उत्तीर्ण हुने सम्पूर्ण उम्मेदवारहरुले मिति २०७५। १२। १७ गते बिहान १०:०० बजे आफुले पेश गरेको नेपाली नागरिकता र शैक्षिक योग्यताको प्रमाणपत्रको प्रतिलिपि ४/४ प्रति, पासपोर्ट साईजको फोटो ४ प्रति, रेकर्ड फाईल ४ प्रति र समावेशी समुह अन्तर्गतका सफल उम्मेदवारहरुले आफ्नो समूहको प्रमाणपत्रको प्रतिलिपि ४ प्रति साथमा लिई यस भर्ना तथा छुनौट शाखामा अनिवार्य रुपमा सम्पर्क राख्नु हुन समेत सम्बन्धित सबैको जानकारीको लागि यो सूचना प्रकाशन गरिएको छ ।

निम्नः-

## सशस्त्र प्रहरी निरीक्षक

खुला समृह तर्फ :-

ऋ.स.	दर्ता नं.	नामथर	कैफियत
٩	५१९	रविन्द्र चन्द	मुख्य उम्मेदवार
2	२९४	दिपेन्द्र श्रेष्ठ	मुख्य उम्मेदवार
3	29	निर बहादुर बानिया	मुख्य उम्मेदवार
8	Ę	दर्शन खड्का	मुख्य उम्मेदवार
×	२८६	राम कुमार घिमिरे	मुख्य उम्मेदवार
Ę	४६	दर्शन बस्नेत	मुख्य उम्मेदवार
9	39	जगन्नाथ मरासिनी	मुख्य उम्मेदवार
5	४८	सरोजजंग कुँवर	मुख्य उम्मेदवार
9	३५७	नरेश चौधरी	मुख्य उम्मेदवार
90	२७४	अनिल खड्का	मुख्य उम्मेदवार
99	938	अनिल सुवेदी	मुख्य उम्मेदवार
97	920	यम बहादुर बस्नेत	मुख्य उम्मेदवार
93	950	योगेश खत्री	मुख्य उम्मेदवार
98	997	नम प्रभाव राई	मुख्य उम्मेदवार
94	३२१	प्रदिप पौडेल	मुख्य उम्मेदवार

ऋ.स.	दर्ता नं.	नामथर	कैफियत
9 ६	२७३	हरी बराल	मुख्य उम्मेदवार
90	९३	केशर श्रेष्ठ	मुख्य उम्मेदवार
95	४४४	प्रविन फुयाल	मुख्य उम्मेदवार
99	288	दिपक कुँवर	मुख्य उम्मेदवार
२०	90	उमेश काफ्ले	मुख्य उम्मेदवार
२१	43	सुवास खत्री	मुख्य उम्मेदवार
२२	४२७	सागर श्रेष्ठ	मुख्य उम्मेदवार
२३	35	सूर्यराम राउत	मुख्य उम्मेदवार
२४	985	ज्ञानेन्द्र राउत	मुख्य उम्मेदवार
२४	२६४	अर्जुन पौडेल	बैकल्पिक उम्मेदवार
२६	२०५	मनोज खनाल	बैकल्पिक उम्मेदवार
२७	२६७	ज्ञान बहादुर थापा	बैकल्पिक उम्मेदवार
२८	382	उमेश ढकाल	बैकल्पिक उम्मेदवार
29	XX	यज्ञराज भट्ट	बैकल्पिक उम्मेदवार



: ४३०१५०७

फ्याक्स नं. : ४३०१५०७ recruitment@apf.gov.np apfbharnahq@gmail.com

## नेपाल सरकार गृह मन्त्रालय



भी वत नेपास क्या है। भोता विकास के अपेता विकास के अपेता विकास के अपेता विकास के अपेता किया है।

मानबश्रोत विभाग, तालिम निर्देशनालय, भर्ना तथा छनौट शाखा स्वयम्भू हलचोक, काठमाण्डौ ।

## आदिवासी / जनजाती समूह तर्फः-

क्र.स.	दर्ता नं.	नामथर	कैफियत
٩	900	रमेश साख	मुख्य उम्मेदवार
2	३९६	भोला श्रेष्ठ	मुख्य उम्मेदवार

क्र.स.	दर्ता नं.	नामथर	कैफियत
3	३८१	निगम राई	मुख्य उम्मेदवार

मधेसी समृह तर्फः-

ऋ.स.	दर्ता नं.	नामथर	कैफियत
9	58	अजय कुमार मंडल	मुख्य उम्मेदवार

दलित समह तर्फः-

ऋ.स.	दर्ता नं.	नामथर	कैफियत
9	४१९	देवीदत्त मोते	मुख्य उम्मेदवार

(दिंग विजय सुवेदी)

सशस्त्र प्रहरी नायव उपरीक्षक

शाखा प्रमुख

क्षिणेक स्वयस्य कार्य