सूचना !



सूचना !!!

मिति २०७५।०६।१९ गते प्रकेशित विज्ञापन अनुसार खुला प्रतियोगिताद्वारा पदपूर्ति गरिने साधारण समूह, साधारण उपसमूहतर्फ सशस्त्र प्रहरी निरीक्षक पदको मिति २०७५।०९।२७ गतेदेखि ऐ. ३० गतेसम्म लोक सेवा आयोगद्वारा संचालित लिखित परीक्षामा सहभागी उम्मेदवारहरूको आयोगबाट प्राप्त नितजा अनुसार निम्न उम्मेदवारहरू लिखित परीक्षामा उत्तीर्ण भएको हुदाँ सम्बन्धित सबैको जानकारीको लागि यो सूचना प्रकाशन गरिएको छ ।

साथै, उत्तीर्ण उम्मेदवारहरुको गुणमापक परीक्षाको तालिका २०७४।११।०७ गते प्रकाशन गरिने हुदाँ सशस्त्र प्रहरी बल नेपाल, प्रधान कार्यालय भर्ना तथा छनौट शाखाको सूचना पाटी तथा वेभ साईट www.apf.gov.np मा हेर्नु हुन समेत सम्बन्धित सबैलाई जानकारी गराईन्छ ।

मानवश्रोत विभाग, तालिम निर्देशनालय,

भर्ना तथा छनौट शाखा,

संशस्त्र प्रहरी बल, नेपाल प्रधान कार्यालय, हलचोक । मिति २०७५।१०।२८ गते ।



सेवा आयोग



सुरक्षा निकाय तथा संगठित संस्था महाशाखा (लिखित परीक्षा नितजा प्रकाशन शाखा)

सूचना नं. ५५५ /०७५-७६ अनामनगर, काठमाण्डौं

मिति:-२०७५।१०।२७

सशस्त्र प्रहरी बल नेपालको यस आयोगबाट लिइएको लिखित परीक्षाको देहायका विज्ञापनमा सम्मिलित उम्मेदवारहरु मध्ये बर्णानुक्रमानुसार देहायका रोल नम्बर तथा नाम थर भएका उम्मेदवारहरु उत्तीर्ण भएको व्यहोरा सम्बन्धित सबैको जानकारीको लागि यो सूचना प्रकाशन गरिएको छ । अन्य बाँकी कार्यक्रमको लागि सम्बन्धित निकायमा सम्पर्क राख्नुहुन अनुरोध छ ।

पदः सशस्त्र प्रहरी निरीक्षक

सेवा/समूह/उपसमूहः सशस्त्र प्रहरी बल नेपाल

लि.प.सञ्चालन मितिः २०७५।९।२७,२८,२९ र ३० गते **नतिजा प्रकाशन गर्ने कार्यालय**ः लोक सेवा आयोग, केन्द्रीय कार्यालय ।

विज्ञापन नम्बरः	१३/२०७५-७६					
किसिमः	खुला	महिला	आ.ज.	मधेसी	दलित	पि.क्षे.
माग पद संख्याः	58	8	Ę	4	3	3
लि.प.मा सम्मिलित संख्याः	268					
छनौट भएको संख्याः	30	0	6	3	3	0

ब.क्र.नं.	रोल नं.	उम्मेदवारको नाम, थर	बाबु/आमाको नाम	बाजेको नाम	छनौट समूह	
9.	द६	अजयकुमार मंडल	पवनकुमार	नागेश्वर	मधेसी	
۶.	२७४	अनिल खड्का	अर्जुन	नरबहादुर	खुला	
₹.	१३४	अनिल सुवेदी	भैरबलाल	रेणुलाल	खुला	
٧.	२६४	अर्जुन पौडेल	जिवबहादुर	कुलबहादुर	खुला	
¥.	99	उमेश काफ्ले	खिलनाथ	भक्तिविलास	खुला	
Ę.	382	उमेश ढकाल	छविलाल	नन्दलाल	खुला	
9.	93	केशर श्रेष्ठ	हरीप्रसाद	दिर्घमान	खुला, आ.ज.	
۲.	39	जगन्नाथ मरासिनी	रुक्मागत	बिष्णुकान्त	खुला	
9.	Ę	दर्शन खड्का	यज्ञराज	नबलसिंह	खुला	
90.	४६	दर्शन बस्नेत	रमेशकुमार	पदमबहादुर	खुला	
99.	२४४	दिपक कुँवर	टिकाबहादुर	डण्डबहादुर	खुला	
97.	२९४	दिपेन्द्र श्रेष्ठ	गंगाबहादुर	पदमबहादुर	खुला, आ.ज.	
93.	४१९	देवीदत्त मोते	नरपती	कमानसिंह	दलित	
98.	997	नमप्रभाव राई	नारायण	कमलबहादुर	खुला, आ.ज.	
94.	३५७	नरेश चौधरी	बुदराम	बाँधुराम	खुल्रा, आ.ज.	

ब.क्र.नं. रोल नं.		उम्मेदवारको नाम, थर	बावु/आमाको नाम	बाजेको नाम	छनौट समूह	
१६.	३८१	निगम राई	जयनारायण	गोरमान	आ.ज.	
99.	२९	निरबहादुर बानियाँ	धमानसिंह	होमबहादुर	खुला	
95.	३ २१	प्रदिप पौडेल	काशिनाथ-	जुद्धप्रसाद	खुला	
99.	४४४	प्रविन फुयाँल	गोर्कणप्रसाद	केदारनाथ	खुला	
70.	३९६	भोला श्रेष्ठ	बिनाराम . 🚟	कृष्णबहादुर	आ.ज.	
२१.	२०४	मनोज खनाल	राधाकृष्ण	'अभिनारायण	खुला	
२२.	xx	यज्ञराज भट्ट	नन्दराज	वीरदेव	खुला	
२३.	970	यमबहादुर बस्नेत	पेशलकुमार	नैनबहादुर	खुला	
28.	950	योगेश खत्री	मोहनबहादुर	ईन्द्रबहादुर	खुला	
२४.	900	रमेश शाख	बलराम	गोपाल	खुला, आ.ज.	
२६.	५१९	रविन्द्र चन्द	धिरबहादुर	अम्मरबहादुर	खुला	
२७.	२८६	रामकुमार घिमिरे	पुर्णबहादुर	जितबहादुर	खुला	
२८.	४८	सरोजजंग कुँवर	परशुराम	हर्कवहादुर	खुला	
29.	४२७	सागर श्रेष्ठ	शिवराम	रामप्रसाद खुला, आ.च		
₹0.	३८	सुर्यराम राउत	शिववहादुर	रोजबहादुर खुला		
₹9.	६३	सुवास खत्री	मानसिंह	प्रतापसिंह	खुला	
३२.	२७३	हरी बराल	बिष्णुप्रसाद	जिवनाथ खुला		
₹₹.	२६७	ज्ञानबहादुर थापा	कमलबहादुर	धर्मबहादुर खुला		
₹४.	985	ज्ञानेन्द्र राउत	मोहनकुमार	कल्याणबहादुर	खुला	

(रुकु शर्मा पौडेल) शाखा अधिकृत

(रेवती के.सी.) शाखा अधिकृत (सूर्यप्रसाद सापकोटा) उपसचिव

